Beste organisator,

Het Kenniscentrum Events wil u graag ondersteuning bieden op het vlak van communicatie richting deelnemers en bezoekers van uw evenement. Om dit te kunnen doen is er een communicatieaanpak opgesteld waarin de diverse aspecten die hierbij van belang zijn aan bod komen. Dit zijn zaken als:

• Wat is belangrijk bij de communicatie?
• Welke doelgroep gebruikt een bepaald kanaal?
• Wat is belangrijk per kanaal?
• Hoe gebruik je een contentplanning?
• Een perslijst vanuit Drenthe

Met deze handvaten kunt u aan de slag om uw evenement nog verder te laten groeien.

Ondersteuning vanuit Kenniscentrum Events
Om u zo goed mogelijk op weg te helpen met de communicatieaanpak zijn er 3 mogelijkheden in de ondersteuning die u ontvangt vanuit het Kenniscentrum. Deze mogelijkheden zijn:

1. Ondersteuning bij het plan: het supportteam zal u helpen om uw doelen scherp te krijgen en welke kanalen hier dan bij horen. Samen zal er een opzet worden gemaakt die u later zelf uitvoert.

2. Ondersteuning bij het plan en de uitvoering: naast het samen opstellen van een plan zal het supportteam ook helpen in de uitvoering. Waarin zij ondersteuning bieden wordt in overleg met u bepaald en beide partijen zullen eigen verantwoordelijkheden hebben.

3. Overname communicatie: hierbij zal het supportteam samen met u de doelstellingen bepalen en daarna de communicatie voor u uitvoeren. Ook hier worden in overleg met het supportteam afspraken en verantwoordelijkheden worden vastgelegd. Hier staat een vergoeding tegenover.

Contact
Bent u geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar info@kenniscentrum.nl. Geef daarbij aan om welk evenement het gaat en de datum van het evenement, we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.