Drentse Evenementenmakers

Drentse Evenementenmakers is hét Drentse platform voor vrijwilligers bij sport-, kunst- en cultuurevenementen. Vrijwilligers zijn de key tot een succesvol evenement. Via deze pagina kun jij je aanmelden en deel uitmaken van de databank vol enthousiaste vrijwilligers. Wanneer jij je hebt aangemeld krijg je regelmatig de nieuwsbrief en de nieuwste updates over evenementen in Drenthe! Zo mis je nooit een evenement!

Waarom moet jij je aanmelden voor Drentse Evenementenmakers?

  • Je blijft op de hoogte van de nieuwste en vetste evenementen!
  • Je breidt je netwerk uit!
  • Je kan jezelf blijven ontwikkelen!
  • Je kan jouw steentje bijdragen aan het slagen van verschillende evenementen in de provincie Drenthe!

Aanmelden?

Hieronder in het overzicht vind je de evenementen waar jij je op dit moment voor kan aanmelden! Staat er een evenement bij wat jou leuk lijkt? Klik dan op: ‘meld je nu aan!’

Zit er nog geen evenement voor je tussen? Niet getreurd! Als je je aanmeldt voor het Drentse Evenementenmakers platform, krijg je de nieuwsbrief en meldingen over nieuwe evenementen in Drenthe. Zo blijf je altijd op de hoogte!

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar: info@kenniscentrumevents.nl.

Hét platform

Worden er op dit moment geen vrijwilligers gezocht bij de evenementen waarbij jij wilt helpen? Schrijf je dan in voor de maandelijkse mailing van Drentse Evenementenmakers om op de hoogte te blijven van evenementen die in de toekomst vrijwilligers zoeken.