Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op 4 april houdt het Kenniscentrum Events haar eerste kennisbijeenkomst van 2019. We zijn te gast bij RTV Drenthe in Assen waar de experts ons meenemen in de wereld van free publicity en social media.

Over RTV Drenthe
Altijd in de buurt: RTV Drenthe is de nieuwsportal van Drenthe. Ons doel is om de mensen die in Drenthe wonen zo goed mogelijk te informeren over nieuws, sport en andere gebeurtenissen in de provincie Drenthe. Dat doen we via radio, televisie, internet, apps, teletekst en social media.

Als geen ander weet RTV Drenthe wat de impact van nieuws is en waarom een persbericht wel of niet de bureauredactie bereikt. Tijdens de kennisbijeenkomst deelt RTV Drenthe deze kennis graag om een zo groot mogelijk bereik van evenementen te kunnen creëren. De avond wordt afgesloten met een rondleiding door het pand van RTV Drenthe.

Programma 4 april

  • 19:00 uur Inloop met koffie/thee
  • 19:30 uur Welkom door George Wesseling, sales & marketing manager RTV Drenthe
  • 19:45 uur ‘Hoe zorg ik dat mijn evenement/persbericht wordt opgepakt door de media’ door Rebecca Wuffen, redacteur/producer
  • 20:15 uur ‘Hoe zet ik social media in ter promotie van mijn evenement’ door Judith Leussink, social media redacteur en producer
  • 21:00 Rondleiding
  • 21:30 afsluiting met borrel en nootjes

Locatie: RTV Drenthe aan de Beilerstraat 30 in Assen. Rond het pand mogen alleen vergunninghouders parkeren. Kom je met de auto dan kun je het beste parkeren in de parkeergarage aan de Torenlaan.
Toegang tot de kennisbijeenkomst is gratis. Graag voor 1 april opgeven.

[caldera_form id=”CF5c8911ab0bbfb”]

Deel dit met je vrienden!