Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Succes maak je samen

Haal het beste uit je mensen en maak je evenement een succes

Tijdens de Superprestige in Gieten is er een kennisbijeenkomst van Kenniscentrum Events in samenwerking met Op Fietse in Drenthe, Stichting Wielerpromotion Oostermoer en gemeente Aa en Hunze. Het thema van de kennisbijeenkomst is ‘Optimaal presteren’. Ieder evenement valt en staat met de organisatie en de inzet van medewerkers en vrijwilligers. Hoe haal je het beste uit medewerkers en vrijwilligers en zorg je dat ze optimaal presteren? Vragen waar onze sprekers een antwoord op weten.

Programma (onder voorbehoud)

9:30 – 10:00 inloop koffie/thee
10:00 – 10:05 welkom Bas Luinge (wethouder sport en economische zaken gemeente Aa en Hunze)
10:05 – 11:00 Toon Gerbrands – Iedereen fit genoeg om te presteren
11:00 – 11:30 Paneldiscussie met Jan Broertjes, Toon Gerbrands, Jantienus Warners
11:30 – 12:00 Adrie van der Poel over Fit vroeger en Fit nu
12:00 – 12:45 lunch
13:00 Optioneel: rondleiding door SWPO
Dagvoorzitter: Hans Slender

Locatie: De VIP tent van de Superprestige aan de Nijslootsweg in Gieten

Toegang: Gratis

Na aanmelding ontvangt u een aanmeldbevestiging

Toon Gerbrands was jarenlang actief als volleyballer, waarvan acht jaar in de eredivisie en eerste divisie. Vervolgens werd hij volleybalcoach,waarmee hij vier landstitels binnenhaalde. Gerbrands was tevens bondscoach van het Nederlands heren volleybalteam dat een Europese titel behaalde en zich voor de Olympische Zomerspelen 2000 in Sydney plaatste. Hij was naast sportcoach ook manager en directeur van de DSB-schaatsploeg. Tussen 2002 en 2014 was hij algemeen directeur van de voetbalclub AZ. Sinds april 2014 is hij algemeen directeur van PSV.

Jan Broertjes is voorzitter van de DrentseFiets4Daagse. De Drentse Fiets4Daagse word jaarlijks georganiseerd door de stichting Drentse Fiets4Daagse. De organisatie kent 8 startplaatsen. Iedere startplaats heeft een eigen uniek karakter. Een evenement als de Drentse Fiets4Daagse kan niet plaatsvinden zonder de inzet van vrijwillige medewerkers. Zo’n 1000 vrijwilligers zorgen ervoor dat tijdens het evenement alles op rolletjes loopt.

Jantienus Warners is secretaris van de organiserende stichting van de Superprestige, de Stichting Wielerpromotion Oostermoer. Inmiddels is er in Gieten vijf keer een Nederlands kampioenschap veldrijden gehouden, en de kroon op het werk is het WK veldrijden in 1991. Daarnaast is hij sinds 2007 medeorganisator van de Run van Gieten. Een loopevenement dat elk jaar zo’n 1000 deelnemers op de been brengt. De Superprestige wordt voor de 43e keer verreden in Gieten.

Adrie van der Poel is een Nederlandse voormalig beroepswielrenner in de jaren 1981-2000. Van der Poel bouwde een imposante carrière op met zes klassiekeroverwinningen, twee Touretappes en het wereldkampioenschap veldrijden in 1996. Hij grossierde daarnaast in ereplaatsen in belangrijke wedstrijden (onder meer tweede bij het wereldkampioenschap op de weg in 1983 en vijf tweede plaatsen op wereldkampioenschappen veldrijden). Inmiddels maakt vooral zijn zoon Mathieu van der Poel grote naam in het veldrijden, mountainbiken en wegwielrennen.

De inschrijving is gesloten.

Mocht u te laat zijn kunt u altijd contact opnemen met de organisatie: tpeek@sportdrenthe.nl

Deel dit met je vrienden!