In februari zijn we gestart met het Event Supportcenter. Zeven enthousiaste studenten van verschillende opleidingen zijn aan de slag gegaan met vraagstukken van organisatoren om hun evenement te verbeteren. Er werd hard gewerkt aan marketing, communicatie en vrijwilligersvraagstukken. Door de coronacrisis gaan/gingen deze evenementen helaas niet door, maar het is de studenten toch gelukt om met de nodige aanpassingen mooie producten af te leveren waar organisatoren in hun volgende editie(s) mee aan de slag kunnen.
Tot de lockdown in maart zat het Supportcenter in het Wielercentrum in Assen, daarna hebben zij thuis en online hun opdrachten af gemaakt. Het grootste deel van de groep rondt de stage voor de zomer af en we zijn bezig om een nieuwe groep studenten te formeren die met ons de uitdaging aan willen gaan om organisatoren te helpen hoe evenementen in de 1,5m samenleving kunnen plaatsvinden.
Nieuwe vraagstukken gezocht

Vanaf september 2020 gaan we door met nieuwe studenten van verschillende opleidingen, om aan vraagstukken te werken van organisatoren. We kunnen ons voorstellen dat veel vraagstukken over de corona-maatregelen zullen gaan, maar het supportteam kan met alle organisatorische vraagstukken uit de voeten. Heeft je organisatie een vraagstuk of opdracht voor de studenten, vul dan deze korte vragenlijst in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Om ons team compleet te maken zijn we nog op zoek naar stagiaires grafische vormgeving of journalistiek/communicatie. Ben je nog op zoek naar een leuke stageplek in een dynamisch team? Mail dan je CV naar info@kenniscentrumevents.nl