In deze sessie vanuit het Kenniscentrum Events neemt Gijsbregt Brouwer ons mee naar de nieuwste trends op het gebied van evenementen, festivals en recreatieconcepten. Hoe kunnen evenementen een totaalbeleving ontwikkelen, hun verhaal beter over de bühne brengen en welke rol kunnen digitale en technologische ontwikkelingen hierin spelen? Hoe zien evenementen er in de toekomst uit? Laat je inspireren en ga in gesprek met Gijsbregt tijdens dit doorkijkje in de toekomst.

Gijsbregt Brouwer is trendwatcher op het gebied van sport, food, recreatie en festivals. Als founder van het digitale platform SportNext.nl heeft in Nederland de digitale sportmarketing op de kaart gezet. Daarnaast is hij mede-oprichter van De Buik, een platform voor en door liefhebbers van lekker eten, drinken en mooie lokale producten. Hij is altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en recreatiespots en bekijkt de wereld graag door een duurzame en innovatieve bril. Als blogger is kennisdeling een belangrijke waarde en hij deelt zijn verhalen en kennis ook vaak via radio, televisie, printed media en via live discussiepanels. Met zijn bedrijf Týrsday helpt hij atleten, artiesten en merken om hun online storytelling door te ontwikkelen en nieuwe online verdienmodellen te ontwikkelen.

De laatste kennisbijeenkomst van 2018 vindt plaats op 6 december tijdens het Recreatiecongres in Zuidlaren. Meer informatie over het congres vind je hier.

Aanmelden:

[caldera_form id=”CF5bf41d698e8fd”]