We zien elkaar aan de vooravond van het NK Wielrennen en de TT in Assen. We zorgen voor een programma waarin je als bezoeker de sfeer en de spanning van de TT en het NK wielrennen kunt beleven.

We beginnen in de middag met een programma voor buurtsportcoaches, bestuurders, ambtenaren en wethouders.

Het diner en het avondprogramma is voor iedereen die zich betrokken voelt bij de lokale sportakkoorden of de evenementensector in Drenthe. Zit jij in een stuur- of werkgroep, heb je het sport- en/of preventieakkoord mede ondertekend of doe je gewoon graag mee in het verenigingsleven en ben je actief betrokken bij wat er bij jou in de gemeente gebeurd op sportgebied? Ben je betrokken als organisator of vrijwilliger van de Drentse evenementen? Dan kun jij er bij zijn!

Kennisbijeenkomst over ‘evenementen in de natuur’

Tijdens het avondprogramma organiseren wij als Kenniscentrum Events samen met de provincie Drenthe een bijeenkomst over evenementen in de natuur. Stikstof, soortbescherming en andere negatieve invloeden van een evenementen op de natuur kunnen een aanleiding zijn om geen vergunning te krijgen. Wij denken graag mee hoe we de natuur kunnen beleven, maar tegelijkertijd ook te beschermen.

Meer informatie over het programma en aanmelden kan hier.