Drentse Evenementenmakers

Drentse Evenementenmakers is hét Drentse platform voor vrijwilligers bij sport-, kunst- en cultuurevenementen. Vrijwilligers zijn de key tot een succesvol evenement. Via deze pagina kun jij je aanmelden en deel uitmaken van de databank vol enthousiaste vrijwilligers. Wanneer jij je hebt aangemeld krijg je regelmatig de nieuwsbrief en de nieuwste updates over evenementen in Drenthe! Zo mis je nooit een evenement!

Op deze pagina ben je op de juiste plek als jij een leuke draai wilt geven aan je maatschappelijke stage voor school! Ben jij nog op zoek naar een leuk stageadres? Kijk hieronder tussen de lijst van evenementen en kies welke het beste bij jou past. Wie weet zit er wat voor je tussen! Bij de verschillende evenementen vind je meer  informatie over het evenement en wat er van je verwacht wordt.

Waarom wil je hier je MAS-uren lopen?

  • Een unieke ervaring!
  • Op een leuke manier je stage uren halen!
  • Veel sociale contacten opdoen tijdens je stage!
  • En misschien blijven hangen bij de vetste organisaties!

Hét platform

Zijn er op dit moment geen inschrijvingen geopend voor evenementen waarbij jij wilt helpen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief van Drentse Evenementenmakers. Op deze manier blijf je op de hoogte van evenementen in de toekomst.