Hallo,
Voor degene die mij niet kennen, ik ben Henrike Bakker en ik ben de coördinator van het supportteam, wat onderdeel is van het Kenniscentrum Events. Op dit moment ben ik bezig met mijn afstudeerstage en daarvoor ontwerp ik een communicatieaanpak. De communicatieaanpak is bedoeld om u als organisator te ondersteunen in de communicatie richting de bezoekers en deelnemers van uw evenement. In de communicatieaanpak ga ik in op de verschillende kanalen die hiervoor geschikt zijn, maar geef ik ook diverse handvaten om de communicatie gestructureerd te organiseren zoals het gebruik van een content kalender.

Op dit moment is de 1e versie van mijn communicatieaanpak klaar en deze zal ik testen bij het evenement de Zuidenveldtour. Dit evenement vindt plaats op 30 april. Bij dit evenement zal ik in samenwerking met de organisatie de communicatie uitvoeren, wat met name gericht zal zijn op de bezoekers. Ik zal mij voornamelijk bezighouden met het opzetten van sociale media kanalen, het ondersteunen bij het schrijven van de persberichten en het optimaliseren van de website.

Ik hoop de communicatie van de Zuidenveldtour een zetje in de goede richting te kunnen geven, zodat u straks ook gebruik kan maken van de communicatieaanpak.